Чергова нарада працівників культури району

Чергова нарада працівників культури району

3 вересня 2014 року в районному будинку культури відбулась чергова нарада працівників культури району, на якій обговорено питання готовності закладів культури району до роботи в осінньо-зимовий період, виконання наказу обласного управління культури “Про організацію заходів щодо героїзації осіб, які віддали життя за Україну, вшанування памяті та підтримку і розвиток української ідентичності та підготовки до відзначення Всеукраїнського дня бібліотек. Окрім того, обговорювались проблемні питання сільських закладів культури та розглядались можливі варіанти їх вирішення.

На початку зустрічіначальник відділу культури Олена Чернуха оголосила хвилину мовчання за загиблими героями України, полеглими в зоні АТО. Олена Вікторівна зазначила, що всі культурно-мистецькі заходи в складний для України час повинні мати стриманий патріотично-героїчний характер.

Директор ЦРБ Валентина Можарівська поінформувала присутніх про необхідність організації заходів щодо героїзації осіб, які віддали життя за Україну, вшанування памяті та підтримку і розвиток української ідентичності. Вона зауважила, що героїчну боротьбу бійців у зоні АТО на сході України, що мимаємо зберегти в пам’яті, в експонатах, речових, документальних і нематеріальних свідченнях, створюючи інформаційні кімнати, кутки в закладах культури.

Методист ЦРБ Олена Ковбаса обговорила з бібліотечними працівниками «Рекомендації Президії та активу Української бібліотечної асоціації до Всеукраїнського дня бібліотек – 2014» та запропонувала план проведення свята.

По закінченню відбулись секційні заняття бібліотечних та клубних працівників.

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Демонстраційний сайт Попільнянської центральної районної бібліотеки

вул. Б.Хмельницького, 7,
13501, Житомирська область, Попільнянський район,
смт. Попільня

Дата останньої зміни 19 Лютого 2020

Фотогалерея