Повернутися до звичайного режиму

«Бібліотеко! Ти – мудрість всіх віків, хранителька добра!»

«Бібліотеко! Ти – мудрість всіх віків, хранителька добра!»

Вересневого ранку у фойє будинку культури з нагоди професійного свята зібрався дружній колектив бібліотекарів району. Прибраний квітами зал зустрічав гостей, радуючи експонатами виставки «Книжкові берегині на всі руки майстрині». Тут і плетені гачком серветки та гаманці, і вишивка – хрестиком та бісером, і цікаві барвисті композиції з солоного тіста та інше. Поряд з імпровізованою сценою погляду присутніх відкривався стенд з назвою свята – «Неопалима купино! Ти мудрість всіх віків, хранителька добра!». Ведучі привітали колег теплими словами та віршованими рядками.

На початку свята згадали ветеранів бібліотечної родини, яких вже немає серед живих. Присутні переглядали на екрані фото своїх колег і наставників та вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання.

З пісенними подарунками завітали на свято колективи районного будинку культури та будинку культури з Котлярки.

А ще присутнім запропонували справжню мандрівку часом – на екрані один за одним мерехтіли кадри минулих років з різних бібліотек району та різноманітних подій, які відбувались у великій бібліотечній родині. Перегляд супроводжувався веселим сміхом, вигуками та зойками.

На свято завітали і наймолодші книголюби - вихованці дитячого садочка «Берізка». Діти підготували для працівників бібліотек зворушливі віршовані вітання.

А яке ж свято в Україні проходить без запашного короваю? Цього дня їх було аж два.

Свято пройшло у чудовій дружній, майже родинній атмосфері. Згадувались різні моменти життя колективу, колишні колеги – пенсіонери та ті, хто змінив роботу, але назавжди залишився членом великої бібліотечної сім’ї.

Сміх та дружні розмови лунали і після завершення свята. Хочеться побажати усім цим чудовим людям , справжнім професіоналам і надалі залишатись такими ж світлими та позитивними, на радість як своїм близьким, так і читачам.

Кiлькiсть переглядiв: 365

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Демонстраційний сайт Попільнянської центральної районної бібліотеки

вул. Б.Хмельницького, 7,
13501, Житомирська область, Попільнянський район,
смт. Попільня

Дата останньої зміни 19 Лютого 2020

Фотогалерея