Зустріч з письменницями

Нещодавно в читальному залі Попільнянської центральної бібліотеки відбулася зустріч із сучасними українськими письменницями Мілою Іванцовою та її донькою Галиною Ів. Організаторами зустрічі стали громадська організація «Прометей » (м. Київ) та Попільнянська центральна бібліотека.

Твори Міли Іванцової читачі називають «терапевтичною прозою». Також автор є ініціатором та координатором соціального проекту «100 книжок для сільської бібліотеки». Галина Ів – економіст за освітою, волонтер за покликанням, дипломант конкурсу «Коронація Слова - 2014» в номінації «Найкращий роман».

Зустріч вдалась… Тепла, відверта розмова із авторами, які розкрили деякі секрети написання і подальшу долю творів, запам’ятається надовго. Під час зустрічі письменниці приворожили присутніх своєю щирістю, гарною мовою та жвавим спілкуванням. Численна аудиторія що складалася із старшокласників Попільнянської гімназії №1, бібліотекарів, активних читачів та любителів книг з цікавістю слухали розповідь Міли та Галини, які з радістю відповідали на питання, що виникали у ході зустрічі. Читачів цікавило все: автобіографічність, що надихало на написання, хто був прототипом, навіть гонорари. Гумор письменниць, їх жарти , розповідь зі свого життя та цікава манера спілкування підкорили кожного і не залишили байдужим жодного, хто був присутнім на цьому дійстві.

«Дякуємо за теплу , змістовну зустріч, зичимо міцного здоров’я, творчого натхнення і надіємося, що ви порадуєте своїх читачів ще не однією захоплюючою книгою», - сказав на завершення голова Попільнянської районної ради Петро Боровський, який є шанувальником творчості Міли Іванцової. Письменниці в свою чергу, подякували усім присутнім за теплий прийом та любов до книги.

Закінчилась зустріч фото та автограф – сесією. Приємним подарунком для працівників та читачів бібліотеки стали дві книги («Родовий відмінок» Міли Іванцової та «Японські історії» Галини Ів) із автографами.

Подарунки від громадської організації від громадської організації «Прометей» отримали найактивніші учасники зустрічі – учень Попільнянської гімназії №1 Дмитро Мусевич та бібліотекар Попільнянської сільської бібліотеки Людмила Дзіневська. Ім дістались книги з автографами письменниць.

Зустріч з Мілою Іванцовою та Галиною Ів залишила в серцях всіх присутніх тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів цих талановитих письменниць та інших авторів сучасної української літератури.

Кiлькiсть переглядiв: 266

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Демонстраційний сайт Попільнянської центральної районної бібліотеки

вул. Б.Хмельницького, 7,
13501, Житомирська область, Попільнянський район,
смт. Попільня

Дата останньої зміни 19 Лютого 2020

Фотогалерея