Повернутися до звичайного режиму

«Кинь мишку – візьми книжку!»

Ні для кого не буде секретом, що для того, щоб завжди залишатись цікавою людиною та розумним співрозмовником для всіх, треба читати, читати і ще раз читати. При чому читати вдумливо і регулярно. На жаль, сьогодення в нас таке, що люди все рідше беруть в руки книгу, частіше замінюючи її Інтернетом. Усі про це знають, усі кивають головами, коли їм говориш про користь від читання художньої літератури, а як тільки видається вільна хвилинка усі хапаються за мишку і поринають у віртуальний світ.

Нещодавно на святкуванні Масляної в селищі Попільня цього року та на сайті бібліотеки Попільнянською центральною бібліотекою для дорослих та центральною бібліотекою для дітей було проанонсовано бібліотечну акцію «Кинь мишку – візьми книжку!», мета якої - сприяння активному читанню населення та залучення нових читачів до бібліотеки.

І ось на початку квітня відбулось підведення підсумків акції та розіграш подарунків серед читачів, які записалися в бібліотеку в період проведення акції з 19 лютого по 19 березня 2018 року.

Приємно відзначити її переможців. Переможцем центральної дитячої бібліотеки стала юна мешканка нашого селища Кривич Вероніка, а переможцями центральної бібліотеки для дорослих стали:

- Матрос Тамара Юхимівна;

- Шевченко Світлана Андріївна;

- Бабійчук Вікторія Василівна;

- Кузьмук Тетяна Петрівна;

- Ятремська Валентина Миколаївна;

- Іващенко Мирослава Олександрівна.

Вітаємо переможців акції!

В котрий раз хочеться наголосити, що читання — дуже важливий процес абсолютно для кожної людини. Книги дуже корисні для всіх, тому кожного дня ми повинні їх читати. Вони несуть в собі досить багато нової та цікавої інформації, яку іноді не зачерпнеш з телебачення чи інтернету. Читаючи книгу, ми розвиваємося інтелектуально, духовно, естетично. Різна тематика книг даєнам різний напрямок. Завдяки цьому ми стаємо більш товариськими, а ще краще цікавими людьми. Без читання людина стає “сухою” і “черствою”. Деколи з такими людьми навіть поговорити нема про що.

Деякі книги коштують дешевше, ніж квиток в кіно, але, на відміну від того ж кіно, вони будуть розважати вас набагато довше, ніж 2 години.А якщо підете до бібліотеки, ви зможете розважитися безкоштовно.

Втомлені, знервовані, незосереджені? Рецепт один - це книжка: на добрий сон, на ясне мислення, на розслабення.

Кiлькiсть переглядiв: 489

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Демонстраційний сайт Попільнянської центральної районної бібліотеки

вул. Б.Хмельницького, 7,
13501, Житомирська область, Попільнянський район,
смт. Попільня

Дата останньої зміни 19 Лютого 2020

Фотогалерея