Підліток і закон

/Files/images/4.jpg 12.12.2019 в Попільнянській центральній бібліотеці відбувся урок права з учнями 8 Б класу Попільнянського ліцею, на тему «Підліток і закон» в рамках проведення Всеукраїнського тижня права.

Проблема попередження підліткових правопорушень завжди була і є однією з болючих і основних питань нашої сучасності. У нас в Україні вона набуває особливої гостроти, оскільки зараз культура підлітків формується в складних соціокультурних умовах економічних і політичних суперечностей, неврівноваженості соціальних процесів, криміногенності суспільства.

/Files/images/2.jpg Причинами деструктивної поведінки є, зокрема, психологічний дискомфорт, негативні переживання, загальна втрата духовних орієнтирів, знецінення загальнолюдських цінностей, несформованність у значної частини дітей і молоді почуттів терпимості, толерантності, милосердя, честі, совісті, доброти, що викликає у підлітків, юнаків та дівчат, апатію, нудьгу, відчуття своєї непотрібності, нерозуміння сенсу життя.

І, звичайно, основною з причин виникнення правопорушень та злочинів є незнання підлітками законів, що не звільняє їх від відповідальності.

На заході виступили: працівник поліції , інспектор ювенальної превенції сектору превентивної діяльності Стадник Леся Анатоліївна,

начальник Попільнянського районного сектору з питань пробації Іткіна Інна Ігорівна

Потрібно завжди пам’ятати , що злочин - це вчинок , у вчинках виявляється моральна сутність людини , тому злочин - це прояв безсердечного ставлення до інших людей !

Кiлькiсть переглядiв: 307

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Демонстраційний сайт Попільнянської центральної районної бібліотеки

вул. Б.Хмельницького, 7,
13501, Житомирська область, Попільнянський район,
смт. Попільня

Дата останньої зміни 19 Лютого 2020

Фотогалерея